Желязната вдовица Лили напусна “Фермата” на косъм от финала и…

Дуел № 13 на Арената във “Фермата” се оказа фатален за една от жените, която месеци наред беше пример за несломим дух, спортсменство и хъс. Непоколебимата Лили се прости с мечтата си за победа в риалитито и си тръгна от стопанството броени дни преди финала на 8 декември.

“Създадох ново семейство тук, чувствам се щастлива. Ще запомня колко сплотени бяхме”, каза на раздяла майката на три деца, която от години живее в Щатите, но се прибра в България, за да стане част от приключението в село Боснек.
Изненада: Върнаха влюбените Петър и Моника във “Фермата” и…

Собственичката на автокъща, която остава вдовица, след като мъжът й умира от рак и футболистът Коко от “Канатица” се бориха на Арената срещу студентката по право Линда и сервитьора Андрей от “Елбетица”, но паднаха тежко от зеления тим. След загубата червените взеха трудното решение да се разделят с Лили и да запазят Коко, когото смятат за по-силен играч.
Тежка драма в семейството на Коко от “Фермата”, той призна, че…
След сблъсъка “Елбетица” успя да се изравни по точки с “Канатица”. Утре предстои последният отборен дуел. Победилият тим ще изпрати всички свои членове на финал. Загубилият ще се раздели с един от съотборниците си, а останалите ще влязат в “братоубийствена война” един срещу друг./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Шведската принцеса откровено за Кейт Мидълтън

И докато британският кралски двор за пореден път се тресе след “разкрития” от нова биографична книга за него, шведската принцеса Виктория се прибра доволна у дома след посещението си в Лондон. Престолонаследничката на Швеция и съпругът й принц Даниел бяха на тридневна визита, по време на която бяха ангажирани с […]

Subscribe US Now