Какво правят Джей Ло и Бен Афлек на втория си меден месец

Изглежда Бен Афлек не може да остави задълго любимата си Дженифър, след като прекара известно време с дългогодишния си приятел Мат Деймън. След грандиозното сватбено тържество в Джорджия, младоженците отново стягат куфарите – за втори меден месец. Отново с много романтика и отново в Европа.
След като официално подпечатаха връзката си с “да” във Вегас през юли, двамата предприеха бягство в града на любовта Париж. Следва пищно бляскаво празненство в имението на Бен в Райсборо, което се състоя миналия уикенд, сега двойката се отправи към поредното романтично преживяване, този път в Италия.
Бенифър започнаха втория си меден месец с разходка с лодка, обикаляйки езерото Комо край брега на Тремецо.
Сами на палубата, потънали в дълбок разговор, тя преплела ръце около тези на съпруга си. Ето за такава идилия говорим.
Е, на някои от кадрите виждаме и двама мъже, които вероятно са отговорниците за приятното и безопасно плаване на двойката. Капитанът и помощник-капитанът се грижат знаменитостите да получат една прекрасна разходка, като същевременно ги оставят да се насладят и на собствената си компания.
53-годишната Лопес е в бяло, дългата рокля се вее леко от движението на лодката, а върху ръцете ѝ проблясват златни гривни. Бен Афлек пък носи удобна синя риза, ленени панталони в цвят каки и бели маратонки. А на китката си е закопчал златна гривна – също като любимата му.
Въпреки привидно сериозния разговор, младоженците си разменят сладка целувка, преди отново да продължат с интересните теми, пише Page Six.
По-рано през деня двойката бе хваната в крачка на обяд в Grand Hotel Tremezzo, пак на езерото Комо.
През уикенда семейство Афлек отпразнуваха любовта си с тридневно тържество. В петък се състоя репетиционна вечеря, преди да се оженят за втори път пред приятели и семейство още на следващия ден. Празникът завърши с брънч/барбекю в неделя.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Всички говорят за мускулите на Никол Кидман

На колко години беше Никол Кидман? Е, съдейки от най-новата ѝ фотосесия за списание Perfect, не бихме казали 55. И освен доказала се във времето актриса, сега тя преобръща и представите ни за мода. Но освен за авангардния стайлинг, прическата и начина, по който позира, почитателите ѝ (и не само) не спират да […]