Бикини върху чорапогащник – или новата нестандартна фотосесия на Дуа Липа

На Дуа Липа и се удава да превърне и най-противоречивите тенденции във висша мода. Често визията на певицата дотолкова нарушава модните правила и основни закони на обличане, че всъщност работи перфектно. В нейна полза.
Затова не са никак изненадващи снимките, които Дуа сподели преди ден в своя Instagram, чиято цел е да популяризират появата на новия ѝ сингъл Houdini – нещо, което ще се случи на 9-и ноември. Но освен към музиката, кадрите привлякоха, отново, внимание и върху стайлинга на изпълнителката.
На снимките виждаме Дуа – докато показва прясно боядисаната си червена коса, или гримира лицето си, както и още някой и друг задкулисен поглед към фотосесията, която ще представи сингъла.
Следват кадрите, в които певицата се появява в типичното за нея “странно” облекло – тя е в бял прозрачен топ със сини и червени детайли, съчетан неочаквано със стилизиран чифт бели гащички, навлечени върху червен чорапогащник и бели обувки на ток.
Дуа Липа е нестандартна не само със съчетанието си на дрехи, но и с позите, които заема свободно пред обектива на камерата. Тя или е полегнала, със сгънат назад към главата крак, или протяга свободно ръце нагоре, докато отмята косата си.
А в рекламния материал пък, който показва трите дати, на които Houdini ще бъде представен в Лондон, Лос Анджелис и Токио, Дуа явно е решила да изрази, в кръга на шегата, и любовта към самата себе си.
“Организирам три изненадващи събития за представянето на новия ми сингъл”, пише Липа към поста. “Първото от тях ще бъде в родния ми град Лондон, този четвъртък. Ще поканя някои от моите фенове от Обединеното кралство и цяла Европа, така че дръжте очите си нащрек.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сменили Маги Халваджиян в родилното, а на майка му дали...

Автобиографичната книга на продуцента Магърдич Халваджиян се очаква с огромно нетърпение, тъй като в нея ще разкрие неподозирани тайни за живота си.  Продуцентът на “Като две капки вода” и други любими телевизионни формати разкрива за първи път, че е бил разменено бебе. Тази новина хвърли почитателите му в ступор.  Майка […]

Subscribe US Now