Защо отново всички говорят за Зендая

В едно нещо сме напълно сигурни – когато и където да се появи Зендая след това всички говорят за нея. Направо си е истинско събитие.
През уикенда 26-годишната актриса отново накара всички не само да говорят за нея, но и да я гледат. Тя присъстваше на NAACP Image Awards и на всички им направи впечатление дългата рокля с доста предизвикателна кройка на Versace, пише People.
По-късно от профила ѝ в Instagram разбираме, че зелено-черният тоалет е вдъхновен от героинята Шиго от анимацията на Disney Kim Possible. Но всъщност роклята за първи път бе показана на пролетното ревю на Versace през 2002 г. Но това не е всичко.
По-късно през вечерта Зендая трябваше да връчи наградата в категорията за най-добър филм и тогава се появи на сцената в съвсем друг тоалет. Който ни накара да си мислим, че предния ѝ въобще не е бил толкова предизвикателен, колкото ни се е сторило.
Зендая бе облечена в дълга бяла пола и изрязан бралет. Всъщност тази визия е леко преработена версия на Prada SS1993. И тук може да няма замесени анимационни герои, които да са послужили като вдъхновение, но тоалетът отново е бил показван на дефиле и самата актриса сподели това.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Коя е най-следваната жена в Instagram

Около Селена Гомес напоследък се случват доста неща – както хубави, така и не толкова хубави. По-рано този месец актрисата от Only Murders in the Building за пореден път говори открито с феновете си за психичното си здраве и борбата с диагнозата лупус, като отправи вдъхновяващо послание за това, че […]

Subscribe US Now