Прякорът, който внуците сложиха на принц Чарлз

Свикнали сме да виждаме кралското семейство като публични фигури, които рядко показват фамилиарност един към друг. Разбира се, най-любопитно е да разберем как се държат в неформална среда и, благодарение на Hello, получаваме такава възможност.
Светското издание разкрива как децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън наричат дядо си принц Чарлз.
“Дядо Уелс” е прякорът, който Джордж, Шарлот и Луис са сложили на дядо си по бащина линия. Той се отнася до титлата, която Чарлз носи – принц на Уелс. От Hello допълват още, че Чарлз и внуците му прекарват доста време заедно, защото живеят съвсем близо.
Наблюдавахме тези сърдечни отношения по време на тържествата за Платинения юбилей на кралицата, когато Чарлз държеше в скута си малкия Луис по време на един от концертите.
Самите Джордж, Шарлот и Луис носят фамилията Кембридж по титлите на майка си и баща си, херцози на Кембридж. Това обаче не е постоянно фамилно име – в момента, в който принц Чарлз се възкачи на престола и стане крал, титлата му “принц на Уелс” автоматично се прехвърля на най-големия му син. Тогава трите деца на Уилям и Кейт ще носят фамилията Уелс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Съжалява ли Денис Ричардс за брака си с Чарли Шийн

Свикнали сме да вярваме, че повечето двойки, които се разделят, остават в не особено красиви отношения. Често пъти дори се случва поне единият от двамата да съжалява за романса с другия. Особено ако връзката е била изпълнена с трусове и предизвикателства. Денис Ричардс обаче не мисли така. Факт е, че двамата […]