Ето коя е единствената неоперирана част от тялото на Джулиана Гани СНИМКА 18+

Като гледа Джулиана Гани, човек трудно може да си представи, че по нея има нещо, което не се е докосвало никога до скалпела. Е, колкото и да е изненадващо, все пак има.

Силиконката си е правила десетки операции до момента във времето, само и само да изглежда по начина, по който изглежда към днешна дата. Единственото, което засега тя не е пипала и може да се каже, че е напълно естествено по нея, това са зъбите, а признанието за тях прави самата тя наскоро в профила си. 
Джулиана Гани заформи страшен скандал в зоопарка СНИМКИ

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

В Инстаграм профила си Гани си призна за зъбките й не са пипани, защото феновете много харесват усмивката й. Но дори и да коригира и нея, вероятно вече дори няма да забележим, предвид множеството корекции по нея.
Джулиана Гани призна за бременността с тази СНИМКА

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от DJULIANA GANI (@djuliana_gani)

Очевидно мъжете в живота на плеймейтката си падат по изкуствените неща и вероятно не им пречи факта, че този тип жени пръскат хиляди левове ежемесечно, за да поддържат точно този си вид./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Плажните забавления на Радина Кърджилова

Актрисата Радина Кърджилова може и да няма профил във Facebook, но активно поддържа такъв в Instagram. Именно от профила ѝ там разбрахме, че актрисата се е отдала на лятна почивка на морето.  От няколко дни актрисата активно качва снимки в профила си по бански, от които отлично се вижда, че […]