Членът на кралското семейство, който скърби за Матю Пери

В неделя, 29 октомври, светът осъмна с новината за смъртта на Матю Пери. Актьорът е обожаван от милиони заради ролята си на Чандлър от сериала “Приятели” и загубата му наистина е шокираща.
Много актьори, певци и други публични личности използваха социалните медии, за да демонстрират тъгата си и да изкажат съболезнования на семейството на Пери. Между тях се оказа и неочакван член на британското кралско семейство.
Сара Фъргюсън сподели в профила си в Instagram две снимки, на които е в компанията на актьорите от “Приятели”. На първата бившата съпруга на принц Андрю е с Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Матю Пери на снимачната площадка на сериала.
На втората е единствено Лебланк и Пери в Лондон. Снимките са от четвърти сезон на “Приятели”, когато част от действието се пренася в британската столица, а Фъргюсън има епизодично участие.
“Спомням си, че бях развълнувана да срещна такъв натурален талант, комик и брилянтен актьор. Трагедия е да те загубим толкова рано, почивай в мир, скъпи Матю… Дарил си радост и смях на толкова много хора”, гласи посланието на херцогинята на Йорк.
Епизодът с участието на Сара Фъргюсън в “Приятели” се нарича The One with Ross’s Wedding, а самата тя е убедена да се включи от двете си дъщери – принцесите Йожени и Беатрис, които са големи фенове на сериала, пишат Hello.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглежда днес актрисата, изиграла палавата Канди от "Двама мъже и половина"

Ейприл Боулби получава своя уникален шанс с играта си в комедийния сериал “Двама мъже и половина”. Тя е избрана за хитовата продукция още след първото прослушване и макар че се появява само в няколко епизода, участието ѝ е незабравимо, забърквайки се и с Чарли, и с Алън – двама от главните […]

Subscribe US Now