Специалният жест на кралицата-консорт Камила

Коледа е съвсем близо, и както е обичайно за това време на годината, редица известни личности и обикновени хора се включват в различни благотворителни инициативи. Изключение не направи и съпругата на крал Чарлз Камила.
Кралицата-консорт участва в раздаването на плюшени играчки заедно с фондация Barnardo, която подпомага деца в домове и такива в неравностойно положение. Камила лично присъства в една от детските градини, където бяха раздадени играчките.
Самите те са наистина специални – става дума за плюшените фигурки на мечето Падингтън, оставени пред дворците Бъкингам и Уиндзор в знак на почит към кралица Елизабет Втора след смъртта й. След погребението й те бяха събрани, изпрани и подготвени за дарение.
Бъкингамският дворец дори публикува забавно видео, на което се вижда как мечетата са събрани, подготвени и “настанени” временно в двореца, докато изчакват времето да стигнат до своите деца.
Падингтън – герой на писателя Майкъл Бонд, стана символ на Платинения юбилей на кралица Елизабет, когато тя се снима в забавно кратко видео заедно с мечето. В него кралицата и любимия детски плюшен герой пиеха заедно чай.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Съветите за секса на Упи Голдбърг

Актьорите явно могат да си дават не само професионални съвети, но и такива за секс, съвсем по приятелски. В последния епизод от подкаста си Baby, this is Keke Palmer Кики Палмър разкрива малко повече за интимността във връзките си и дори споделя какво са си говорили с Упи Голдбърг по […]

Subscribe US Now