Емрах пак полетя на пътя, този път със 160 км/ч в Слънчев бряг ВИДЕО

Синът на Тони Стораро не крие страстта си към луксозните коли и бързите скорости. Само че тази негова страст със сигурност ще му донесе и доста сериозни главоболия, защото заради нея той системно нарушава закона.

Бясното шофиране на Емрах Стораро често предизвиква всевъзможни реакции в социалните мрежи, а гневни негови последователи, не вярват на очите си на изпълненията му.
Емрах се изложи с калпав фотошоп! Ето къде прати зърната си СНИМКА

Този път по-малкият син на Тони Стораро фучи със 160 км/ч на главен път в Слънчев бряг, при ограничение 50. Отново натиска здраво газта и отново застрашава както себе си, така и другите участници в движението по пътищата у нас.
Факт е, че откакто младият фолк певец се сдоби с Audi RS7, подарък от баща му, не спира да се прави на Шумахер на пътя. 

Припомняме, че през май тази година Емрах отново се похвали с рисково шофиране. Тогава той публикува клип в профила си в социалните мрежи, в който виждаме как фучи с 200 км/ч, като прави рисковани маневри и изпреварва с висока скорост от дясно. И това се случва едва няколко месеца, след като той се сдобива с шофьорска книжка, както и с нов автомобил.
Емрах Стораро плаши с бой фенове, които… СНИМКА
Преди година синът на Тони Стораро отново блесна с безумни изпълнения зад волана. Тогава той дори нямаше книжка. Наложи се и баща му да го защитава, като тогава заяви, че Емрах е изкарал необходимия брой курсове за шофиране и му оставал “само” изпита за книжка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Това ли е следващият Джеймс Бонд

Едва ли има баба, която да не вярва, че нейният внук е най-прекрасният, но и не всяка баба може да се похвали, че внукът ѝ е Майлс Телър. Разбира се, само една баба има тази гордост. А актьорът става все по-популярен след участието си в “Топ Гън: Маверик” – филмът […]