Ето я цялата истина за връзката между Рачков и Джулиана Гани СНИМКА

Комикът и телевизионен водещ Димитър Рачков публикува любопитни снимки в компанията на няколко красавици. Това се е случило на събитие, на което той е бил поканен. Става въпрос за дебют на моден бутик в Хасково.

Едната от тях много прилича на известната Джулиана Гани, но всъщност не е тя, а красивата приятелка на актьора на име Мая, която всъщност е основателка на въпросния бутик, пише 7dnisport.bg. 

„Искам да Ви кажа истината за Димитър Рачков и новата клюка, която излезна, че се е снимал с Джулиана Гани и че имали едва ли не романс или каквото и да било. Актьорът се снима с красива дама на име мая, Джулиана дори не е била на това събитие. Искам да се знае“, пише приятелка на Димитър Рачков в коментарите под една от публикациите по темата.
Димитър Рачков написа следното: „Събитията с приятели, за успеха на приятели, са ми най-любими! Успех на бутик, Доминос бутик в Хасково!“./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Имат ли връзка Ирина Шейк и Леонардо ди Каприо

Откакто се раздели с италианския модел Камила Мороне, името на Леонардо ди Каприо се спряга с това на много и различни жени – коя от коя по-секси и красиви. Между тях попадат Джиджи Хадид, Виктория Ламас, Мая Джама. Не са тайна предпочитанията на актьора към младите,  обикновено под 25 години, […]

Subscribe US Now