Андрей Арнаудов спретна голямо парти за РД на сина си СНИМКА

Продуцентът и тв водещ Андрей Арнаудов е най-щастливият баща на света и прави всичко възможно, за да зарадва сина си Васил, който е кръстен на неговия именит баща. 

Преди броени дни малкият юнак навърши 5 годинки, а мама и тате се постараха да има един незабравим рожден ден с много приятни изненади. 
“Партито беше лудо! Имаше много смях, игри и танци, а Спайдърмен даже намина да ни уважи и да “удари” по една лимонада с нас”, сподели в социалните мрежи гордата майка Емануела.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Emanuela Toleva (@emanuelatolevaaa)

Появиха се и снимки от детското парти, а от коментарите разбираме, че сред поканените е имало доста популярни личности с техните деца. За хубавото парти потвърждава Зейнеб, която е присъствала със своята дъщеричка. 
Изглежда, че тази година малкият Васко е запленен от “Спайдермен” и цялата тематика на рождения ден е на “човека-паяк”. Очите и усмивката на Андрей издават колко е щастлив, все пак дълго чака момента да стане баща, но определено е от родителите за пример./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Красива и секси - Марго Роби е съвършената кукла Барби

Всички тръпнем в очакване на първия игрален филм, посветен на емблематичната кукла Барби. Дори вече може да си припомним каламбурите за играчката, превърнала се в идеал за милиони малки момичета по света и цитатите за “живота в пластмаса”, тъй като премиерата на дългоочакваната продукция е съвсем близо. А понеже Барби […]

Subscribe US Now