Взрив в ефира: Джизъса удари Гешев и…

“Не знам дали Гешев ще оцелее или не, но има един човек, който оцеля 3 месеца на далечен остров и то без наргиле! Той доказа, че винаги има светлина в тунела. И това е неговата усмивка. Ето го големия победил в Сървайвър Благой Георгиев!”, така Цитиридис представи госта си Благо Георгиев. А случилото се след това тепърва ще отприщва коментарите!

На въпрос към Благой: “Как си? Изглеждаш с черна коса вече!”, Джизъса отвърна в познатия стил: “Знаеш ли, какво казах на всички, които ме питаха след шоуто “Как си?” Този въпрос в това предаване не се задава! То е ясно, че сме зле!”
Благо Джизъса грабна 150 бона от “Сървайвър” и посвети победата на децата си

“Защо, всички изглеждахте толкова добре, особено накрая!”, обаче продължи да го провокира водещият. И получи отговор на това: “Аз се питах: “Дядо Коледа ли съм, какво съм”?! Не съм се виждал така никога!”
Ако се чудите при толкова писания по негов адрес, какво е направил Джизъса след като е излязъл от предаването, той лично внесе яснота по въпроса с думите: “Ядох. Всичко наведнъж! Родителите ми бяха приготвили пълнени чушки, защото знаят, че това ми е любимо!”
Любопитен момент със сигурност е и каква е била реакцията на децата на ексфутболиста след всичко случило се. Е, ако съдим по неговия отговор – няма нищо проблемно. “Само за тях играех, те ми бяха подкрепа. Всичко правих, за да не ги изложа тях! Като се върнах не знаеха кой е спечелил и когато се прибрах те се надяваха, но не знаеха и бяха много щастливи и се разплакаха!”
Колкото до развоя в личния му живот, Джизъса ефектно се измъкна от темата, заявявайки: “Когато свърши предаването, отидохме в хотел, изкъпах се и си легнах на земята. После се сетих, че има легло!”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Асен Масларски заряза Милица от "Тоника", разкри се, че двамата...

От няколко месеца насам Асен Масларски и Милица Божинова май са скъсали с всички връзки помежду си – и лични, и професионални, след като дълги години бяха двойка и на сцената, и в живота. С любовта между двамата явно е свършено, ако вярваме на техни сътрудници, които издават, че артистичната […]

Subscribe US Now