Асен Масларски заряза Милица от “Тоника”, разкри се, че двамата…

От няколко месеца насам Асен Масларски и Милица Божинова май са скъсали с всички връзки помежду си – и лични, и професионални, след като дълги години бяха двойка и на сцената, и в живота.

С любовта между двамата явно е свършено, ако вярваме на техни сътрудници, които издават, че артистичната двойка вече даже няма и взаимни участия. Но тази раздяла съвсем не е първата, която са имали, но дали ще се стигне до поредно събиране, само времето ще покаже.

До момента нито той, нито тя са коментирали случилото и кой знае – може пък двамата отново да се съберат и от това да няма нужда. Още през 2016 година се говореше, че двамата вече не са двойка, само че раздялата им не бе дефинитивна. Всъщност, тя се случи единствено две години, след като и двамата минаха през едни от най-трудните периоди в живота си.
В края на лятото на 2014-та стана ясно, че синът на Масларски от първия му брак е поставил самичък завършек на живота си. Георги Масларски се самоуби, скачайки от апартамент в столичния квартал “Борово”, а трагичната му гибел унищожи певческото семейство. Милица също има един брак зад гърба си преди да заживее с Масларски. От първия си брачен партньор тя има наследник и щерка, а заедно с Масларски нямат общ наследник, пише “Флагман”.

Дали и как ще се развие историята оттук нататък между Милица Божинова и Асен Масларски, можем само да почакаме и да видим./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Петя Буюклиева и Доно Цветков изпълниха с детска магия НДК СНИМКИ

Вчерашният 19-ти май поднесе огромна изненада за децата и за техните родители! Зала 11 на НДК се оказа тясна да побере всички желаещи да присъстват на първия по рода си висококачествен концерт-спектакъл “Слънчеви песнички”, създаден по музика на обичания детски композитор Доно Цветков и невероятните изпълнения на една от най-ярките […]

Subscribe US Now