Без милост: Виктория Капитонова изхвърли кучето си на боклука СНИМКИ

Историята на Виктория Капитонова и нейното кученце, померана Оливия, потресе феновете й. Капитонова реши да направи изненада на своите последователи, като публикува снимка, на която се вижда как тя изнася голям кашон на боклука. Тя попита своите фенове какво предполагат, че се крие в него.

В началото, предположенията на хората бяха свързани с наличието на стари дрехи или мебели, които Виктория би искала да изхвърли. Обаче, когато Капитонова разкри какво наистина има в кашона, всички бяха изненадани.

„Аз в дома си нямам стари мебели“, написа Виктория Капитонова под снимката. Последователите й бяха шокирани, когато отвори кашона и вътре се показа сладкото кученце, померана Оливия. 
„Не ме слуша и затова реших да го оставя на боклука“, сподели Капитонова защо се разделила с помераната Оливия.
Реакциите на феновете й не закъсняха да се появят в коментарите. Много от тях бяха потресени от съдбата на кученцето и изразяваха надежда, че всичко това е само шега. Независимо от истинността на историята, явно тя породи силни емоции сред тези, които следят дейността на Виктория Капитонова./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Стратегията на Уилям и Кейт срещу Хари и Меган

Принц Хари и Меган Маркъл успяха да създадат огромно напрежение в кралския двор и когато бяха част от него, и след като го напуснаха. А едни от най-потърпевшите от думите и действията им безспорно са принц Уилям и Кейт Мидълтън. Неведнъж чухме различни обвинения от херцога и херцогиня на Съсекс […]