Защо Майкъл Болтън е претърпял спешна мозъчна операция

Майкъл Болтън е един от най-популярните и емблематични изпълнители, но дори той трябва да се справя с тежки изпитания.
Във Facebook 70-годишният Болтън обяви, че малко преди вече отминалите празници лекарите са открили, че има тумор в мозъка. Това е налагало незабавна операция, на която изпълнителят се е подложил.
Майкъл Болтън пояснява, че благодарение на лекарите всичко е преминало добре и сега е фокусиран върху възстановяването си.
Болтън допълва, че през следващите няколко месеца ще си вземе активна почивка и няма да пее на вече обявените си концерти. Изпълнителят обаче уверява, че ще направи всичко възможно, за да се възстанови бързо и отново да е бъде в кондиция, за да се качи на сцената.
Още през миналата година Майкъл Болтън заяви, че въпреки успешната си кариера е открил най-голямото щастие в семейния живот. От People припомнят, че той има три деца от бившата си съпруга Маурийн, като също така има цели шест внуци. 
Майкъл Болън обещава, че скоро отново ще даде повече информация около това как протича възстановяването му след мозъчната операция.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Най-провокативните тоалети на Златен глобус 2024

Първото голямо светско събитие за годината отмина – снощи бяха раздадени наградите Златен глобус. Церемонията премина без особени изненади откъм наградени, а бихме казали същото и за тоалетите. Като цяло звездите на Холивуд бяха заложили на класически визии, но не липсваха и някои “провокатори”, които да привлекат погледите върху себе […]

Subscribe US Now