Хванаха Мис България в сайт за платени запознанства, тя проговори пред БЛИЦ

В някои медии се появи шокираща новина за последната Мис България Елизабет Кравец. Синеоката хубавица беше изловена да предлага платена компания на заможни чужденци в платформата Rent-a-Friend. Там моделката фигурира с професионален фотос и твърди, че е от София, въпреки че живее във Варна.

За разлика от класическите секс сайтове, Rent-a-Friend се промотира като услуга за наемане на платоничен приятел, който да придружи клиента на разходка из града, обяд, вечеря, тренировка или бизнес среща.
Разбира се, накрая запознанството винаги завършвало със секс, а момичетата си тръгвали с щедри подаръци и няколко банкноти, пъхнати в сутиена.

Репортер на БЛИЦ се свърза с Елизабет Кравец, която не беше запозната с новината и й бяха необходими няколко минути, за да се запознае с съдържанието на материала. Тя категорично отрече това да е истина. “Глупости, как е възможно това?! Кой ги съчинява тези простотии. Изумена съм от креативността на някои хора. Нямам профил в този сайт, нямам представа кой се представя за мен и какво цели”, казва тя пред наш репортер. 
Близки до миската подозират, че някои нарочно е направил профила с нейната снимка, за да я злепостави, тъй като от доста време в България не сме имали толкова красиво момиче. Нападнаха я, че не е чиста българка и че има украински корени, но за външния й вид никой не може да каже нищо лошо. И вероятно заради това злонамерени хора от гилдията се опитват да я очернят. 
Елизабет е едва на 17 години и е трудно да се повярва, че заработва като компаньонка извън пределите на България. Хора, които я познават, категорично не вярват на тези твърдения и описват Кравец като много възпитано и добро момиче./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Дъно! Джино Бианкалана заплашва известна певица, праща й биячи

Джино Бианкалана заплашва Ива Атанасова, известна още като IVY, като дори в прав текст й заявил, че ще й прати биячи. Блондинката сподели в няколко сторита в Инстаграм на какъв ужас е подложена от тази сутрин.  Риалити героят се нахвърлил върху нея с много грозни и обидни думи, каквито не […]