Дъно! Джино Бианкалана заплашва известна певица, праща й биячи

Джино Бианкалана заплашва Ива Атанасова, известна още като IVY, като дори в прав текст й заявил, че ще й прати биячи. Блондинката сподели в няколко сторита в Инстаграм на какъв ужас е подложена от тази сутрин. 

Риалити героят се нахвърлил върху нея с много грозни и обидни думи, каквито не трябва да изричат нито един мъж към жена. И най-вече да я плаши с бой. 
Ива обясни пред последователите си, че Джино и майка й я ангажирали за парти за Хелоуин в техния ресторант. От нея се искала до им рекламира заведението и да бъде там на детското парти. 
Всичко минало добре, но накрая Ива не си получила уговорения хонорар. Майката на Джино преценила да й даде в пъти по-малко, което не се понравило на Атанасова и ги заплашила, че ако не й дадат уговорената сума, ще им направи антиреклама. 

Не само, че не си получила парите, но започнали да валят заплаши, които дори касаят живота на Ива. “Ще ти навра тези 500 лева в устата и ще те пребия”, казал Джино на Атанасова. Това тя разказва в поредица от сторита. 
Джино заявил, че не е случаен и щял да й прати хора, които да я пребият. Използвал обидни думи като “к*рва”, “мърша”, “беден парцал” и т.н., за да нарани певицата. тя от своя страна се закани да пусне жалба срещу него и публично да заяви, че ако й се случи нещо, отговорността да се търси от пишман звездата, от която напоследък са пропищели доста хора в столицата. 
“Говореше ми така, сякаш говори на мъж. Явно мъжете си мислят, че ние жените вече сме мъже. Нека всички разберат как се държат мъжете. Изключително недостойно е поведението му към една жена. Първо не си плащаш, с после говориш по този начин”, каза Ива.
Тя твърди, че заведението на Джино е пропаднало и няма никакви клиенти. Но явно и пари не им се дават за реклама./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Майли Сайръс е неузнаваема

Майли Сайръс показва йога уменията си и те наистина са впечатляващи. 30-годишната Сайръс сподели черно-бял видеоклип, на който прави йога на падъл борд. Видеоклипът е придружен от песента ѝ “Island”, която пусна по-рано тази година, а певицата изглежда в топ форма, докато прави различни впечатляващи пози във водата. “Толкова близо […]