Какво се случва с Борис Бекер

Борис Бекер е от примерите до каква степен може да се преобърне живота ти, ако не си си направил добре сметките… колкото и да си известен. Трикратен носител на титлата от Уимбълдън, легендарният тенисист беше осъден на две и половина години затвор за укриване на данъци.
Това се случи през април тази година в Лондон, където 55-годишният немец живее от 2012 г. насам. Преди дни той беше освободен от затвора, след като излежа осем месеца от присъдата си, и беше депортиран, съобщават ни от Guardian.
Не се уточнява къде е депортиран, но някои медии намекват, че е откаран с частен самолет до Германия, пратен от телевизия, която му е обещала шестцифрен хонорар, за да разкаже историята си само пред нея.
Очаква се Бекер да излезе половината от останалата си присъда при по-лек режим, но не във Великобритания. Той няма да има право да влиза в страната в следващите 10 години. Майка му Елвира Бекер заяви пред The Sun, че пускането му от затвора е “най-хубавият коледен подарък”.
Освен с титлите си турнирите от Големия шлем, Борис Бекер беше популярен и с това, че тренира Новак Джокович в продължение на три години, както и че беше професионален играч на покер и собственик на компания за онлайн покер. На 21 юни 2017 г. Бекер обяви банкрут.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Том Круз раздава професионални съвети

Том Круз явно доста обича да дава съвети. И то не просто какви да е съвети, а професионални. И както изглежда, доста често му се случва. Буквално само преди няколко дни разбрахме, че актьорът дори може да бъде малко груб в опитите си да бъде полезен и услужлив. Колежката му […]

Subscribe US Now