Когато Том Круз раздава професионални съвети

Том Круз явно доста обича да дава съвети. И то не просто какви да е съвети, а професионални. И както изглежда, доста често му се случва.
Буквално само преди няколко дни разбрахме, че актьорът дори може да бъде малко груб в опитите си да бъде полезен и услужлив. Колежката му от филма “На ръба на утрешния ден” Емили Блънт сподели, че за снимките актьорите е трябвало да носят големи и тежки костюми.
“Първият път, когато го сложих, просто започнах да плача пред Том и той не знаеше какво да прави”, спомня си Емили Блънт. Тя разказва още, че е признала на колегата си, че не е уверена дали ще се справи със снимките и е продължила да плаче. В един момент обаче Том Круз е реагирал, и то доста остро. “Хайде, спри да бъдеш такава лигла, става ли?”, са били думите му към нея. Макар и груби, те явно обаче са били ефективни, тъй като са накарали актрисата да се засмее и да забрави за случката.
Не се и съмняваме, че един друг актьор също няма да забрави съвета, който Том Круз му е дал. Това е Глен Пауъл, който в епизод от поредицата Actors on Actors на Variety разказва пред Кейт Хъдсън как Том Круз му е помогнал да направи представянето си на финала на филма “Топ Гън: Маверик” направо експлозивно. Двамата актьори участват заедно във филма, като ролята на Глен Пауъл е тази на лошото момче.
“Понякога можеш да попаднеш в капана на желанието да те харесат пред камерата”, споделя актьорът. По думите му във филм като този, в който е знаел, че погледите на всички ще бъдат насочени към него, той не е искал да изглежда като злодей.
Затова Том Круз го съветва, че докато всички останали във филма поставят под въпрос собствените си способности, той трябва да бъде единственият, който не ги поставя под въпрос. Освен това извинения просто не трябва да има, иначе филмът просто няма се получи. Глен Пауъл просто е трябвало да приеме дори глупостите в него и дори да бъде малко гадняр.
Оказва се, че той е получил и още един съвет от Том Круз. А именно освен участието си в “Топ Гън: Маверик” да приеме и роля в друг филм. Това е Devotion, който разказва истинската история на Джеси Браун (в ролята е Джонатан Мейджърс), първия чернокож летец в историята на американския флот, пише Entertainment Weekly. Така се оказва, че Глен Пауъл вече може да похвали с цели два авиационни филма, които фигурират във филмографията му.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Щерката на президента – любовница на Ники Илиев

Дъщерята на президента Румен Радев се уреди с култова роля в киното, за която ще получи солиден хонорар. В лентата Дарина Радева ще играе любовница на актьора Ники Илиев.  Филмът е на актьора и режисьора Максим Генчев и сюжетът е по пиесата на Иван Вазов “Към пропаст”.  Не е изненада, […]

Subscribe US Now