Стана ясна каква е съдбата на Явор Бахаров, след като го спипаха с марихуана

Актьорът Явор Бахаров пак се измъкна сух след като бе спипан от органите на реда с цигара, съдържаща забранени вещества. Братът на Захари Бахаров не за първи път е хващан в нарушение, но все му се разминават решетките. 

Граждани изразиха публично несъгласието си от това звездата от сериала “Съни бийч” да се измъква всеки път, когато го хванат с наркотични вещества или да шофира след употреба на алкохол. 

Софийската районната прокуратура прекрати разследването срещу актьора Явор Бахаров за намерената у него цигара, съдържаща забранени вещества. Намереното количество наркотично вещество е съвсем малко и случаят е прекратен по маловажност, каза за БТА районният прокурор на София Невена Зартова.
Актьорът бе задържан и обвинен за открита у него марихуана. Това стана миналия декември. У Бахаров бяха намерени 0,3 грама марихуана. Захари Бахаров страда от лошия имидж на брат си, който за разлика от него се оказва доста недолюбван от хората и дори споделят, че им е антипатичен и в сериалите и филмите, в които участва./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато всички погледи са насочени към Лорън Санчес

Когато през 2019 г. паралелно с новината за развода на Джеф Безос дойде и тази за горещата му авантюра с бившата тв водеща и настоящ пилот на хеликоптер Лорън Санчес, първата ни мисъл бе, че красавицата е хванала възможно най-голямата риба в мрежите си и вероятно връзката им няма да […]