Лошо гадже ли е бил Джон Леджънд

Любовта между Джон Леджънд и Криси Тейгън пламва като по филмите. Двамата се срещат за първи път за заснемането на музикален видеоклип през 2006 г. и се влюбват от пръв поглед.
Романтичната връзка помежду им се развива доста бързо и през 2013 г. те са вече женени.
Сега, още почти десет години по-късно, Джон Леджънд и Криси Тейгън имат стабилно семейство и са горди родители на две деца – Луна Симон (6 г.) и Майлс Теодор (4 г.), припомня People. Семейството вече чака и третото си дете след несполучливата бременност на Криси Тейгън от преди почти две години.
За цялото време, в което е заедно, двойката е претърпяла немалко възходи и падения, но продължава да ни доказва, че благодарение на взаимната си любов е по-силна от всички трудности.
В последното си интервю за подкаста On Purpose with Jay Shetty Джон Леджънд разказва повече за брака си с Криси Тейгън и прави едно доста изненадващо признание.
Самият той споделя, че в началото на връзката им изобщо не е бил достатъчно отдаден партньор.
“Мисля, че тогава бях по-егоистичен. Не бях страхотен партньор в началото на нашата връзка. Въпреки че бях много влюбен в нея и много развълнуван да бъда с нея. Все още бях егоист”, разкрива музикантът. Това свое отношение обяснява с факта, че тогава е бил още в средата на 20-те си години и не е бил готов да е напълно отдаден партньор.
Това обаче сега вече се е променило. По думите на Джон Леджънд с течение на времето е нормално човек да се осъзнае, да се промени, да мисли по-малко за себе си и да започне да се бори за връзката с човека, когото обича. Точно така поне се е случило при самия него.
“Просто растеш и узряваш. Част от това е просто въпрос на време. Нуждаете се от време, за да станете този човек, който искате да бъдете”, казва още изпълнителят.
По време на интервюто той си припомня също колко привлечени един към друг са били двамата с Криси Тейгън при първата им среща. Джон Леджънд разкрива, че химията помежду им е била страхотна. Сега обаче това първоначално чувство е прераснало в нещо повече – в любов, по-дълбока и по-истинска, в състояние да издържи изпитанието на времето.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Венелин Петков и Маданска се разделиха, ето доказателства

Нещо странно става във връзката на Венелин Петков с майката на двете му деца – Николета Маданска. От седмици спортната журналистка непрекъснато прави включвания в социалните мрежи не от семейния дом в Бистрица, а от Лозен. Бивши колеги на телевизионерите, които са свидетели на зараждането на любовта им в Би Ти […]