Как изглежда порасналата дъщеря на Джейсън Момоа и Лиза Бонет

Джейсън Момоа и Лиза Бонет имат две деца – 15-годишен син на име Накоа-Уолф и 16-годишна дъщеря, кръстена Лола Йолани. Въпреки че звездната двойка се събра още през 2005 г., до 2017 г. така и не се ожени. Бракът им обаче приключи тази година през януари, когато и финализираха развода си.
Миналият месец пък 44-годишният Джейсън Момоа публично обяви връзката си с актрисата от Hit Man Адриа Архона. Не нея обаче той е решил да вземе със себе си на премиерата на филма “Моторджии” в Egyptian Theatre, Лос Анджелис.
На червения килим актьорът е пристигнал впечатляващо и със стил заедно с дъщеря си Лола. Съвсем тематично като за филма, двамата са се появили на мотоциклет. Разбира се, били са екипирани с каски и облечени в рокерски стил. Джейсън Момоа е носел бежова кожена жилетка, блуза на черни и бели райета и сиви дънки. Дъщеря му пък е заложила на тениска, кожено яке, дънки и кубинки.
Актьорът е известен със страстта си към мотоциклетите и кара още от тийнейджър.
“Просто пасва на моето ДНК. Веднага, щом се кача, всичко просто сякаш изчезва. Наистина съм съсредоточен. Не мисля за нищо друго, защото съм в момента”, споделя Джейсън Момоа на премиерата на “Моторджии” пред Entertainment Tonight. Пред изданието той съвсем накратко споменава, че сегашната му половинка Адриа Архона също споделя неговата страст към моторите.
Колкото до филма “Моторджии”, в който участват Остин Бътлър, Джоди Комър и Том Харди, световната му премиера е този петък, 21 юни, когато тръгва по кината и у нас.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

47 аса по-късно - рекордът, който Милош Раонич записа на cinch Championships

В края на тази година Милош Раонич ще навърши 34 години и предвид проблемите му с контузии едва ли още дълго ще имаме възможността да го гледаме на корта. В момента канадецът е под номер 186 в ранглистата на ATP и е далеч от най-добрите си години. В момента обаче Раонич […]

Subscribe US Now