Дейвид Карузо е неузнаваем 11 години след края на “От местопрестъплението – Маями”

Изминаха над 10 години от приключването на “От местопрестъплението – Маями” и за цялото това време не сме чули и видели нищо от Хорейшио Кейн. Така де, от Дейвид Карузо.
Актьорът по принцип е доста потаен и не обича да влиза много под светлините на прожекторите, но е факт, че за всички тези години сложи кариерата си на пауза.
Не знаем дали е решил да се откаже като цяло, или пък в бъдеще няма отново да го видим на малкия екран, но е факт, че за него нито се чува нещо, нито се говори. Като публичните му изяви също са доста обрани.
За последно Дейвид Карузо бе заснет от папараци през 2017 г. (да, няма грешка), докато е в компанията на децата си в Лос Анджелис, пише Marca. И едва сега папараци отново успяха да до издебнат в близост до дома му в Калифорния.
От снимките виждаме, че 67-годишният Карузо е доста променен. Очевидно е решил да пусне по-дълга коса, а също така личи, че е наддал килограми.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето къде забегнаха Момчил и приятелката му след "Игри на волята" СНИМКИ

Момчил от “Игри на волята” и приятелката му – Боряна Канева, решиха да споделят време само за себе си и да се радват на любовта си далеч от родината. Двамата бяха разделени доста покрай участието на Момчил в екстремното риалити, в което той се класира на второ място. И въпреки […]

Subscribe US Now