Алесандра Амброзио, лилавите бикини и плажните приключения в Ибиса

Алесандра Амброзио не пропуска да ни напомни колко секси може да бъде – с оскъден бански и златист загар. И макар и преминала 40-те години, супермоделът изглежда все така зашеметяващо, успявайки да привлече вниманието върху себе си.
Този път Алесандра го прави с изрязан лилав бански от две части, докато се подвизава на плажа в Ибиса. Там тя се забавлява сред красивите синьо-зелени морски води, заобиколена от своето семейство и близки приятели.
От кадрите, които е споделила в профила си в Instagram, виждаме Амброзио потопила се във водата, и наслаждаваща се на щедрите слънчевите лъчи. На част от снимките тя е сама, а на останалите се забавлява с веселата си компания, отпивайки цветни коктейли.
А късно вече всички се отдават на вечерни клубни забавления.
Разбира се, с нея са двете ѝ деца – Ноа (10 г.) и Аня (14 г.), които споделя с бившия си съпруг Джейми Мазур.
По-рано тази година Алесандра Амброзио публикува видео от завършването на училище на дъщеря си, припомнят от Hola. В него се вижда как Аня излиза на сцената, за да вземе дипломата си, крещейки от вълнение. “Докато мигнеш – и тя вече е в гимназия”, написа гордата майка към публикацията.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

С кого празнува Жизел Бюндхен рождения си ден

Преди броени дни Жизел Бюндхен имаше своя специален повод за празнуване. Супермоделът отбеляза, заедно с най-близките жени в живота си, своя 43-и рожден ден. И за да направи съпричастни и хилядите си последователи към събитието, Жизел сподели няколко симпатични снимки от личния си празник в социалните мрежи. “Чувствам се благословена […]

Subscribe US Now