Шампионката на “Фермата” Веселка прати гинеколожката на звездите у дома, но преди това тя… СНИМКИ

Гинеколожката Мажена, на която се доверяват най-големите български звезди, напусна завинаги “Фермата”, сразена от първата жена победител в предаването, многодетната майка Веселка.

Въпреки че загуби битките на Арената с 4 на 11, най-възрастната участничка не падна духом и доказа, че всяка жена може да постигне мечтите си, независимо от това на колко е години.
Изгониха Гечо от “Фермата”, наруши жестоко правилата СНИМКИ

Мажена, която е на 56 и е талантлив, уважаван лекар, стоически изтърпя тежките условия в предаването и излезе на Арената, решена да покаже най-доброто от себе си. Веселка, която е наполовина на нейната възраст и цял живот се е занимавала с тежък физически труд, обаче беше значително по-силна, сръчна, бърза и пъргава във всяко изпитание, особено в цепенето и рязането, и се затрудни единствено на въпросите от Алманаха.
Няма да познаете Веселка след “Фермата”, ще ви паднат ченетата от тези СНИМКИ
Въпреки превъзходството на по-младата си опонентка, Мажена нито за миг не се отказа и всеотдайно стреля с пясъчни торбички, търкаля тежки бъчви, ряза греди и кова пирони.

“Доказах, че жените на моята възраст не трябва да се отказват. Грабете от живота, всяка секунда е уникална!”, заяви на раздяла Мажена, която е родена в Полша, но от години работи в България, изражда звездни бебета и се радва на огромно уважение сред пациентите си. Сред тях е и певицата Мария Илиева, която я поздрави и надъха преди дуела./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Съдбовен обрат за Мария Игнатова! Ето къде се появи неочаквано и с кого... СНИМКИ

Съдбата винаги намигва закачливо на Мария Игнатова, поне ако съдим по това, което й се случва наскоро. Тв водещата, която сме свикнали да виждаме от малкия екран, ще се пробва и на театралната сцена. Комедията на Иво Сиромахов “Българската литература накратко” ще бъде своеобразен дебют на театралната сцена за блондинката, […]