Линда Еванджелиста откровено за процедурата, която я обезобрази

През септември миналата година един от супермоделите на 90-те разкри, че е преживяла ужасяваща трансформация заради козметична процедура. Тогава Линда Еванджелиста заведе дело срещу компанията Zeltiq Aesthetics, което все продължава.
Но ето че сега 57-годишният модел се завръща в света на модата със зашеметяваща корица на Vogue Великобритания – първата ѝ след обезобразяването. 
Красивите снимки обаче не показват истинския начин, по който тя изглежда, признава супермоделът от 90-те години в интервю за списанието.
Моделът споделя, че за кадрите във Vogue гримьорката Пат Макграт използва тиксо и ластици, покрити с шапки и шалове, за да изпъне назад лицето, челюстта и шията ѝ.
“Това не е моята челюст и врат в истинския живот – и не мога да се разхождам с лента и ластици навсякъде. Опитвам се да се обичам такава, какъвто съм. Но за снимките… Вижте, за снимките винаги си мисля, че сме тук, за да създаваме фантазии. Ние създаваме мечти. Мисля, че е позволено. Освен това, при тези снимки са се погрижили за всичките ми несигурности, за да мога да правя това, което обичам”, споделя Еванджелиста. 
Въпреки зашеметяващата снимка на корицата на Линда за Vogue, тя признава, че не се чувства напълно добре след случилото се. “Излекувана ли съм психически? Абсолютно не. Но съм толкова благодарна за подкрепата, която получих от моите приятели и от моята индустрия… Няма да ме видите по бански, това е сигурно. Ще бъде трудно да си намеря работа с неща, които стърчат от мен; без ретуширане, или притискане в неща, или компресиране, или трикове…”
Линда споделя още, че е почувствала натиск от рекламите за козметична хирургия да се подложи на процедурата, като казва: “Тези реклами на CoolSculpting бяха през цялото време, по CNN, по MSNBC, отново и отново, и те питаха: “Харесваш ли какво виждаш в огледалото?” Говореха ми. Ставаше въпрос за упорити мазнини в области, които не биха помръднали. Пишеше без престой, без операция. Само трябваше да изпия вълшебната отвара и смятах, че е страхотна идея, защото съм малко суетна. Така че го направих – но всичко това се оказа, че има обратен ефект.”
Докато в крайна сметка тя се решава да направи процедурата, моделът признава, че съжалява за това, разкривайки: “Ако знаех, че страничните ефекти може да включват загуба на средства за препитание и в крайна сметка ще се окажа толкова депресирана, че ще се намразя… не бих поела този риск”, категорична е Еванджелиста.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Скандална риалити звезда, пробвала се в чалгата, показа бременно коремче СНИМКА

Певицата Ивайла Андонова, която не успя да намери мъж в “Женени от пръв поглед”, все пак срещна любовта. Нещо повече-тя е бременна в седмия месец и съвсем скоро ще стане майка на първото си дете, пише “Хотнюз”. Брюнетката си спечели много почитатели, които вярваха, че в лицето на участника в […]