Сам ли е отново Алекс Родригес

Дълго време след раздялата с Дженифър Лопес, Алекс Родригес не беше засичан с никоя жена. И докато бившата му приятелка казваше “Да” на Бен Афлек, нещата при екс бейзболиста не изглеждаха толкова розови. Или поне до първите новини, които го свързваха с професионалната състезателка по бодибилдинг Катрин Паджет.
За романтични отношения между двамата се заговори през юни. Но само три месеца по-късно нещата май стоят по друг начин.
Според източник на People двамата са се разделили.”Така просто се развиха нещата”, казва той. Въпреки че не са заедно, по думите му Родригес и Паджет не са в лоши отношения, всъщност им е “по-добре като приятели”.
Новината за раздялата се появи в неделя, 4 септември, когато близък до двойката разкри пред Page Six, че Алекс и Катрин не са заедно и в момента са добри приятели. Явно това, което се случи между тях, не им пречи да продължават да са изключително сплотени.
Всъщност двамата така и не са потвърждавали връзката си публично. Според тях през лятото са имали просто “случайни срещи”, когато са забелязани заедно в нощни клубове и партита в Италия, Испания и Ню Йорк.
За първи път двойката влезе в заглавията през юни, когато бодибилдърката качи снимка с Алекс на борда на яхта с приятели. По-късно същия месец двамата са уловени да се държат за ръце в Ню Йорк след партито за концерта на Machine Gun Kelly в Madison Square Garden.
Изглежда връзката беше започнала да става по-сериозна, след като Катрин се беше запознала с дъщерите на бившия бейзболист, които се присъединиха към ваканцията им в Италия. Алекс Родригес има две дъщери от Синтия Скъртис – Наташа и Ела. Въпреки че не са заедно, двамата остават близки и често прекарват време заедно с момичетата.
Дали Родригес официално е сам – все още не можем да потвърдим. Но бихме предположили как са се развили нещата с Катрин Паджет от новия му статус в Instagram. “Вечеря за един… игра на Yankees”, написа той към стори в социалната мрежа.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво направиха принцеса Шарлийн и принц Алберт за пръв път от две години

Трудно е да си представим по-малко официален кралски повод от U Cavagnëtu – и ако имаме проблеми с произношението, просто можем да го наречем, както мнозина правят: пикник в Монако. Отворено за всички жители на Монако, годишното събитие на открито започва като инициатива на кметството през 1931 г. Скоро е […]