Какво е състоянието на Кристина Апългейт повече от две години след диагнозата

Кристина Апългейт никога не се е притеснявала да говори открито за здравословните си проблеми. Когато през 2008 г. е диагностицирана с рак на гърдата, чрез личната си борба актрисата помага дори за набирането на милиони долари за превенция на заболяването.
В нов епизод от подкаста Armchair Expert обаче 52-годишната Кристина Апългейт се връща към спомените си оттогава и признава, че в голяма степен се е самозалъгвала за много неща.
“Всичко, което казвах, беше проклета лъжа. Опитвах се да се убедя в нещо и мисля, че това не помогна на никого”, издава тя.
Актрисата не скрива също, че по време на лечението си е плакала всяка вечер.
“Иска ми се да бях казала това”, допълва Кристина Апългейт, която след диагностицирането си се подлага на двойна мастектомия.
“Не харесвах гърдите си. Все още не харесвам гърдите си. Ужасно е”, откровена е тя.
Въпреки всичко, актрисата има борбен дух и е твърдо решена да се справи спокойно и с другия си здравословен проблем, за който разкри преди вече повече от две години.
В подкаста Кристина Апългейт е откровена и за трудностите, които изпитва в живота си с множествена склероза.
“Това е най-лошото нещо, което ми се е случвало през целия ми живот”, споделя тя.
Актрисата издава, че заболяването я подлага на постоянна болка.
“Имам 30 лезии в мозъка си. Най-голямата е зад дясното око, то ме боли много. Гадно е. Мразя това толкова много. Толкова съм бясна заради това”, споделя Кристина Апългейт.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

По какво Парис Хилтън не иска децата ѝ да приличат на нея

Парис Хилтън е горда майка на две очарователни деца – момченце на име Финикс, което е вече на година и два месеца, и момиченце, което кръсти Лондон – на четири месеца. И по всичко личи, че със съпруга си Картър Реум са по-щастливи от всякога. В Instagram профила си 43-годишната […]

Subscribe US Now