Асиметричната, изрязана рокля, с която Никол Кидман привлече всички погледи

Независимо дали присъства на церемония за раздаване на филмови награди или пък такива за най-добро кънтри изпълнение, Никол Кидман винаги знае как да се справи с червения килим. И да оформи визията си така, че да привлече абсолютно всички погледи към себе си.
И това не учудващо, предвид че Никол е истински ветеран по отношение на светлините на прожекторите и блясъка на светкавиците. И актрисата отново грейна под тях във вечерта на наградите на Асоциацията за кънтри музика, които се състояха на преди два дни в арена “Бриджстоун”, Нашвил.
За събитието Кидман умело бе заложила на изчистена, но същевременно и предизвикателна черна рокля. Дрехата, дълга до земята, подчертаваше изящно фигурата на актрисата, дълбокото деколте – раменете ѝ, а неочакваният дълбок разрез смело разкриваше талията ѝ. Нестандартен акцент бе геометричната метална украса, която придържаше горната и долната част на асиметричната рокля.
Завършващ щрих към елегантната и смела визия бяха множеството пръстени и блестящата гривна, както и малката черна чанта. Прическата на звездата бе семпла – костата бе изправена и спусната свободно край тялото, за да фокусира вниманието върху дългите мигли и прасковения руж.
На събитието Кидман бе придружена от съпруга си, Кийт Ърбан, който се бе спрял на небрежно облекло от черни риза и панталон.
Всяка година наградите на Асоциацията за кънтри музика отдават признание за изключителни постижения в тази област на музикалната индустрия. Настоящата година отбеляза 57-та церемония, уточнява InStyle.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Емануела срина Елвиса с тези думи и го обвини в страшна лъжа и измама

Фолк певицата Емануела, която чества ЧРД скромно, стъпва в 40-те години променена и по-скоро смирена. Скандалите, с които я свързват години наред, вече са далеч от нея, а трансформацията й е винаги за добро. „Омръзнало ми е да се ровят в личния ми живот и да търсят постоянно мнението ми […]