Става страшно! “Сървайвър” включи резачката, ще падат глави… СНИМКА

Инфарктни дни предстоят в “Сървайвър”. На метри преди финала играта навлиза в последния си, най-тежък, напрегнат и непредвидим етап.

В следващите дни в екстремното риалити масово ще падат глави, а на финала на 27 април ще останат само трима участници, за да се борят за голямата награда от 150 000 лева.
Тяло № 1 напусна “Сървайвър”
На последния племенен съвет учителят по физическо Денис беше изгонен от конкурентите си на Острова на изкуплението, където ще се изправи срещу амбициозната IT специалистка Ганка, която досега взе два скалпа – на шампионката по джиу джицу Мила и на маркетинг експерта Александра.

Победителят в този сблъсък ще се присъедини към фитнес треньора Ванко, спринтьорката Кари, режисьора Зоран, офталмоложката Борислава и студентката Анелия, които с нокти и зъби оцеляха досега в риалитито.
Опа! Ето какво правят Ганка и Ванко след “Сървайвър” СНИМКИ
В понеделник те ще влязат в дългоочакваните изпитания за директна елиминация, а онзи, който се представи най-добре във всяко от тях, ще стане финалист. Останалите ще се присъединят към журито, което ще определи големия победител./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg