Щастлив ли е Род Стюарт като глава на все по-разрастващо се семейство

Тъй като Род Стюарт цели три пъти е сключвал брак, съответно може да се похвали с много деца. Те са цели осем – на възраст от 12 до 60 г. Едно наистина голямо семейство, което пък и постоянно се разраства.
Последното попълнение към фамилията на 78-годишния британския музикант са двамата му няколкомесечни внука. Които явно са голяма радост на своя дядо, който бърза да ги представи пред целия свят.
В социалните мрежи Стюард публикува сладка снимка, на която позира заедно с Луи и Отис – съответно по един във всяка ръка.
“Луи на дясното крило, Отис на лявото, а дядо по средата”, озаглави снимката си певецът, отбелязвайки и дъщеря си Руби, която е майка на Отис и сина Лиъм, който пък е баща на Луи.
35-годишната Руби и нейният годеник Джейк Калич посрещнаха сина си на 9 май. 28-годишният Лиам и годеницата му Никол Артукович станаха родители три дни по-късно – на 12 май. Двете момченца са първи деца за всяка двойка.
През последните дни Род Стюарт прекарва много време с внуците и децата си, тъй като семейството е на почивка в Испания.
Миналата седмица дъщеря му Кимбърли (43 г.) сподели в Instagram семейна снимка, направена по време на пътуването им. На нея се виждат синът на Стюарт – Алистър (17) и приятелката му, застанали до Лиам, държащ бебето Луи с годеницата си Никол, последвани от дъщерята Рене (30 г.), която позира до баща си. Най-малкият син на Стюарт, Ейдън Патрик (12 г.) също е на снимката, заедно с майка си Пени Ланкастър. Кадърът е завършен от Руби, годеникът ѝ Джейк и синът им Отис .
“Семейството”, написа просто към снимката Кимбърли.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво се случва с актьора Дан Акройд от "Ловци на духове"

Дан Акройд казва, че чувства “късметлия” заради факта, че никога не е злоупотребявал с алкохол или наркотични вещества. Още повече, че 71-годишният канадски актьор от “Ловци на духове” е съосновател на марката водка Crystal Head. Но въпреки това е убеден, че алкохолът трябва да се консумира умерено. През 1982 г. […]

Subscribe US Now