Гущерови подариха “Мерцедес” на 2-месечния си син СНИМКИ

Милионерското семейство Светлана и Християн Гущерови направиха първия луксозен подарък на невръстния си 2-месечен син – Кристиян-Валентин, а новата му “играчка” е повече от зашеметяваща.

Става дума за автомобил от немския гигант “Мерцедес”, на който малкият ще се забавлява поне още няколко месеца, докато не порасне дотолкова, че сам да поиска нещо по-голямо.

Разбира се, става дума за луксозна играчка, а не за истински джип. И все пак – сумата за него със сигурност е повече от непосилна за всеки средностатистически българин.
Вероятно Светлана и Християн са решили още от ранна детска възраст да развият у детето си страст към автомобилите. Самите те имат доста апетитни модели на същата марка в гаража си, които често сменят./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от @svetlanagushterova

Източник: blitz.bg
Next Post

Съжалява ли за развода си Ким Кардашиян

Ким Кардашиян и Кание Уест бяха женени немалко време. Почти седем години продължи бракът им и освен това имат и три деца. Самата Ким обаче подава документите за развод през февруари 2021 г. И няколко месеца след като с Кание са вече официално разделени, тя разкрива дали съжалява за решението си. […]