Съжалява ли за развода си Ким Кардашиян

Ким Кардашиян и Кание Уест бяха женени немалко време. Почти седем години продължи бракът им и освен това имат и три деца. Самата Ким обаче подава документите за развод през февруари 2021 г. И няколко месеца след като с Кание са вече официално разделени, тя разкрива дали съжалява за решението си.
В последния епизод от предаването The Kardashians Ким споделя съвет от своя личен опит в брака на сестра си Клои.
Според Ким двойките трябва да си дават шанс да изясняват проблемите, които имат помежду си и да се опитват да намерят решение.
“Ако хората знаеха каква беше връзката ми в действителност, мисля, че щяха да си кажат: “Как продължи толкова дълго?”, но е важно, че опитах всичко възможно, за да спася ситуацията, затова не съжалявам изобщо”, разказва Ким за брака си с Кание Уест.
И признава, че сестра й Клои също е била търпелива в ситуацията със съпруга си Тристан, с който също са разделени и спорят за попечителството на дъщеря си.
По думите на Ким, най-важното е, че и Клои се е опитала да спаси брака си.
“Поне ще си имала семейство, ще си направила всичко по силите си и ще можеш да го заявиш и на дъщеря си.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво мисли Денис Ричардс за OnlyFans и дъщеря си

Миналата седмица всички говореха за Сами Шийн и решението на 18-годишната дъщеря на Чарли Шийн и Денис Ричардс да се присъедини към OnlyFans. Към момента не знаем дали тя публикува съдържание за възрастни, или пък не, но е факт, че действията ѝ не бяха много добре приети от Чарли Шийн. […]