Роберто Кавали – на 82 години и баща за шести път

Любопитни са нещата, които се случват в личен план на Роберто Кавали. Популярният италиански дизайнер и основател на едноименната модна марка, стана баща – при това за шести път и на 82-годишна възраст.
Детето е плод на дългогодишната връзка на Кавали с 38-годишния шведски модел и плеймейтка Сандра Нилсон- Бергман. Двамата започват да излизат още през 2014 г., малко след като дизайнерът приключва втория си брак. И появата на малкия наследник е част от естествения развой на отношенията им.
Щастливите родители обявиха, че детето ще се казва Джорджо. Името е избрано от самия Кавали и знак на почит към неговия баща, убит от нацисти в края на Втората световна война, когато малкият Роберто е едва на четири години. Дизайнерът неведнъж е споделял колко тежко е преживял загубата на баща си и че дори до 18-годишна възраст е отказвал да говори. И все пак смята, че животът е бил милостив към него, имал е късмет и е възнаграден за страданията си.
Пред италианското списание Novella 2000 Кавали казва, че Сандра и бебето са добре. “Раждането беше във Флоренция и бе красиво и наистина емоционално да видя детето си веднага след неговата поява.”
Италианският моден дизайнер, за когото се твърди, че притежава над 500 милиона долара, има пет деца от два предишни брака.
През 2015 г. Роберто Кавали поднесе на Сандра изключително скъп подарък – частен остров в родната Швеция. Според Daily Mail островът е на стойност над два милиона паунда и се намира близо до Стокхолм. Включва вила с четири спални, ловна хижа, басейн, голф игрище и останки от викингска крепост.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

С кого се целува страстно Кендъл Дженър

В края на февруари се появиха слухове, че Кендъл Дженър отново е намерила любовта с лицето на рапъра Bad Bunny. Тогава двамата бяха забелязани заедно на вечеря в Бевърли Хилс. След това отново са били забелязани заедно в нощен клуб в Лос Анджелис. Сега от Hollywood Life разбираме, че слуховете […]