Най-после! Гери Дончева показа от кого е родила, направи погача на бебето СНИМКИ

Гери Дончева най-накрая покажа мъжа до себе си, за който се носят легенди. След като вече имат дъщеричка, красивата Гери пусна стори на гордия татко. 

Малката Мария Магдалена навърши 40 дни, а по всичко личи, че родителите дълго са я очаквали да се появи на бял свят и се стараят да я направят щастлива. 

Гери за първи път пусна снимка, на която е и любимият. Но отново реши да скрие лицето му с емотиконка. “Защо го криеш”, питат я в мрежата. 
Шок! Гери Дончева показа как кърми бебето СНИМКА

През изминалия ден Дончева направи погача на малката принцеса, а украсата впечатли всички на женското парти. За да спази традицията, Дончева събра най-близките си приятелки, за да ги запознае с малката. Партито бе уважено от куп родни знаменитости. Всички похвалиха младата майка за формата, в която се намира.
„Съпругът ми и аз сме много много щастливи, че семейството ни расте здраво и голямо и вече благодарихме лично на всички “замесени в проекта”, коментира още тя./show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Кои са най-красиво облечените звезди на MTV наградите

Тазгодишната церемония на музикалните награди на MTV още държат в захлас цяла Америка. Въпреки че емблематичното събитие вече мина, всички са като омагьосани и не могат да спрат да говорят за него. И има защо. Провокации, изненади и много блясък бяха задължителните елементи в Prudential Center в Ню Джърси на […]

Subscribe US Now