Как изглежда домът на принц Хари и Меган Маркъл

Откакто живеят в САЩ, Хари и Меган рядко имат публични прояви. Ако изключим няколко папарашки снимки на Меган, докато пазарува, почти не сме виждали как изглежда ежедневието на двойката.
Сега обаче херцозите на Съсекс дадоха безпрецедентен, макар и малък, достъп до дома си в Монтесито. Това стана с видео на сайта на благотворителната им организация Archewell, в което обръщат внимание на фонда Responsible Tech Youth Power.
Принцът и Меган разговаряха дистанционно с младежи от някои от 26-те технологични компании, подпомагани от фонда. За самото видео съпрузите бяха седнали на пейка в градината на дома си в Монтесито.
Зад тях се вижда зелена ливада, както и две колони, обвити в пълзящи растения. В далечината пък се различават двете палми, за които Маркъл преди време призна, че са били една от причината да изберат именно тази къща.
“Едно от нещата, които съпругът ми забеляза, докато се разхождахме из къщата, бяха тези палмови дървета. Виж как са сплетени в основата си? Любов моя, това сме ние, каза той”, разказва херцогинята пред The Cut.
Имотът им в Монтесито се разполага на 30 хил. квадратни метра и разполага още с басейн, кокошарник и голяма детска площадка. Дали обаче принц Хари и Меган Маркъл ще останат да живеят там или ще изберат да се преместят в Малибу предстои да видим.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Последните дни на граф Николай в Европа

Датската кралица Маргрете преди няколко месеца реши въпроса с това никой в семейството да не се чувства като “резерва” подобно на принц Хари. Тя остави титлите “принц” и принцеса” единствено за семейството на престолонаследника си принц Фредерик. Дали в резултат на това или не, но семейството на по-малкия й син […]

Subscribe US Now