Златка Райкова призна размера на бомбите си СНИМКА

Ако се чудите колко сантиметра е гръдната обиколка на Златка Райкова, тя вече сама даде отговор на този въпрос наскоро пред последователите си в Инстаграм – 92 см.

Тунингованата плеймейтка разкри още и как се е запознала с настоящата си половинка Карен Хачатрян, предизвиквайки редица коментари от страна на феновете си.
Момче или момиче? Златка Райкова разкри пола на бебето на луксозно парти ВИДЕО

“Нас ни запозна общ приятел, който много настояваше и общо взето според мен и Карен му е угодил да се запознае с мен, аз също. И така малко насила се запознахме, но ако питате дали веднага се случиха нещата – да, абсолютно веднага. Много се харесахме първо като хора, много си паснахме, много си говорехме. И второ, че визията не е на последно място – и там също много се харесахме”, сподели изкусителката. 
Ето в какъв дом живеят Златка и Карен ВИДЕО
С Карен вече били коментирали и името на бебето, което очакват. “Имаме различни виждания, но пък аз с най-голямо удоволствие ще се съобразя с това той какво харесва повече, въпреки че той казва, че той ще се съобрази с мен. В крайна сметка ще разберем в началото на лятото”, отговори Райкова, която вече има едно дете от бившия футболист Благой Георгиев.
Едрогърдата блондинка била надушила, че Карен й готви някаква изненада за Коледа, но не очаквала да й подари баровския джип, стана ясно още от отговорите й на въпросите на фенове./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Големите новини на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева

По Коледа, освен че се случват чудеса, често се предлага и брак. Или поне така направи актьорът и телевизионен водещ Александър Кадиев. Той използва магията на празника, за да помоли своята любима – моделът Ивелина Чоева, с която има връзка от няколко години, да се омъжи за него. Кадиев поиска ръката на избраницата си […]