Големите новини на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева

По Коледа, освен че се случват чудеса, често се предлага и брак. Или поне така направи актьорът и телевизионен водещ Александър Кадиев.
Той използва магията на празника, за да помоли своята любима – моделът Ивелина Чоева, с която има връзка от няколко години, да се омъжи за него. Кадиев поиска ръката на избраницата си точно на Бъдни вечер и то пред очите на майка ѝ Мария и мъжа й Стоян.
Александър Кадиев не пропусна да сподели в социалните мрежи краткото клипче от специалната вечер, с което направи последователите си свидетели на този толкова важен за двойката момент. 
“Любов моя, ще се омъжиш ли за мен? Искам завинаги да сме заедно, да се разбираме и да си помагаме”, се чува как казва актьорът, докато пада на колене с годежния пръстен в очакване на нейното “Да”. А то не закъснява.
39-годишният Александър Кадиев има дъщеря Катерина (7 г.) от предишна своя връзка, но до момента не се е женил. Що се отнася до Ивелина Чоева, тя е на 24 години и е от Хасково. Завършва университет UEL в Лондон, където се насочва към модата.
Снимала се е за много известни марки и е участвала в кампании на Fendi, Loreal, Max Factor, Tresseme, Samsung, като същевременно има и няколко материала за модни списания като Harper’s Bazaar, Cosmopolitan и Glamour. През 2019 г. Ивелина Чоева беше на корицата на януарското специално издание на Vogue Horoscope в Украйна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Митко от "Един за друг" вдигна тежък купон с много алкохол за бебето ВИДЕО

Както ви информирахме преди броени дни, Поля и Митко от “Един за друг” станаха родители навръх Коледа. А ето, че вече празнуват щастливото събитие така, както подобава – с много веселие, приятели и алкохол. Както може да се види добре от онова, което двойката споделя в социалните мрежи, партито е […]