Защо Крисчън Бейл строи домове за деца

Крисчън Бейл е популярен не толкова с ролята си на Батман, колкото с пълната си отдаденост към професията.
На не един или два пъти актьорът е подлагал тялото и психиката си на какви ли не неща в името на ролята. От свалянето на много килограми – до качването още повече.
Киното и трансформациите обаче не са единствената страст на Крисчън Бейл, защото той много обича да помага на хората в нужда. А последните му действия са точното доказателство за това твърдение.
Оказва се, че актьорът е сред основателите на организацията Together California, която миналата седмица обяви, че ще изгради нови домове и център за деца от системата за приемна грижа. Една от важните цели на проекта братя и сестри да не бъдат разделяни, а да живеят под един покрив.

“Представете си болката и травмата да загубите родителите си или да бъдете откъснати от родителите си и след това да загубите братята и сестрите си отгоре на това. Не бива да се отнасяме така с децата”, казва Бейл на откриването на проекта.
В Палмдейл, Калифорния, в близост до Лос Анджелис, с помощта на Крисчън Бейл ще бъдат построени общо 12 къщи, които ще приютяват деца от системата за приемна грижа. Очкава се прокеътъ да бъде завършен до 2025 г., като се оценява на 22 милиона долара.
Оказва се, че този проект е нещо като мечта за Крисчън Бейл и е в процес на разработка от цели 16 години. А за да се осъществи, актьорът е използвал всичките си връзки в Холивуд и така е получил дарения от свои като като Леонардо ди Каприо например, пише The Hollywood Reporter.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато на Джей Ло ѝ стане неудобно от Бен Афлек

За Бен Афлек е известно, че има слабост към нездравословната храна и че е голям фен на веригата Dunkin’ Donuts. Също така не е и тайна, че съпругата му Дженифър Лопес не одобрява особено това. Но пък явно и двамата имат чувство за хумор, когато става въпрос за любовта на актьора […]

Subscribe US Now