Деси Цонева се показа чисто гола от каравана СНИМКА 18+

Деси Цонева загърби луксозните почивки, на каквито се радваше в последните години, и замина на каравана. Подобно на много родни звезди и Цонева избра да прекара лятната си ваканция под звездите в компанията на мъжа си и семейни приятели.

При щерката на Митко Цонев никога не е скучно, а провокацията е част от нея. Тя успя да шокира последователите си със снимка, на която е чисто гола. 

Цонева обича да се пече без дрехи и на караваната се разкарва в натурален вид, особено пък в чужбина, където никой не я познава. 
Деси се запали по караваната преди две години, но в никакъв случай не се отказва и от луксозните си пътешествия, каквото беше това на Малдивите преди няколко месеца./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Новите снимки по бански на Паулина Порижкова

Името на Паулина Порижкова вървеше редом с това на Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Линда Еванджелиста, Кристи Търлингтън. Чехкинята стана част от супермоделите на 90-те и първата жена от Източния блок, появила се на корицата на Sports Illustrated. В момента Порижкова е на 57 и е яростен защитник на естествената красота, […]

Subscribe US Now