И дъщерята на Еди Мърфи се омъжи

Цели десет деца има актьорът Еди Мърфи, а Брия е най-голямата му дъщеря. Тя е на 32 години, а той винаги я е описвал като “добро дете”. И ето че за порасналата му вече дъщеря моментът да създаде собствено семейство е настъпил.
Брия Мърфи се е омъжила за годеника си Майкъл Ксавиер на пищна церемония в Бевърли Хилс в събота, на 9 юли, научаваме от People.
Щастливата двойка е организирала частното следобедно събитие с 250 гости – все близки приятели и разбира се, семействата.
Освен бащата Еди, който традиционно е придружил булката до олтара, е присъствала и майка ѝ Никол.
Брия е сияела на специалния си ден в дизайнерска дълга рокля, естествено в бяло, с паднали рамене и дълги ръкави. Младоженецът Майкъл също е предпочел класическа визия и е носел смокинг.
Романтиката по време на събитието е била допълнена и от елегантен декор с бели цветя и полилеи със свещи.
А и от снимките също личи колко приказно е изглеждала сватбата и колко щастлива е вече женената двойка.
На един от кадрите позират с родителите на булката, а на друг Ксавие е прегърнал Брия, седнала в скута му.
Родителите ѝ, Еди и Никол, са отдавна разведени. Брия е второто най-голямо дете в семейство Мърфи, в което има още цели девет деца.
Това са Ерик (33 г.), Кристиян (31 г.), Майлс (29 г.), Шейн (27 г.), Зола (22 г.), Бела (20 г.), Ейнджъл Айрис (15 г.), Изи Уна (6 г.) и Макс Чарлс (3 г.).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Нещо ужасно сполетя Марешка от "Игри на волята"! Направила е аборт и..

Модел ката и участничка в риалити формата „Игри на волята” Марешка Бардем е направила спонтанен аборт и е загубила бебето си. Това призна самата тя в профила си в Инстаграм. „Вчера загина и нещо в мен. Изгасна и моят пламък, който бях подпалила сама в надежди и мечти. От вчера ми се […]

Subscribe US Now