Упс, Бритни пак се съблече гола

От мига, в който официално се избави от попечителството на своя баща, Бритни Спиърс не спира да се отдава на всичко онова, което ѝ е било забранено през последните години.
В момента неин основен приоритет са развлеченията, с които се опитва да навакса пропуснатите преживявания. В това число попадат екзотични ваканции и, разбира се, доза голота. Явно Бритни Спиърс ще го прави отново и отново, и отново. И просто няма да спре с провокациите, които за момента се ограничават в Instagram.
Така сред последните ѝ постове там са няколко снимки в цял ръст, на които е съвсем гола, прикрила интимните си части с емотикон на сърце, а гърдите си – с ръце.
Певицата позира пред фотографския обектив, намиращ се по всяка вероятност в ръцете на съпруга ѝ Сам Асгари. Въпреки хората, които се виждат в далечината на пясъка зад нея, тя е чисто гола, само с червена плетена шапка с широка периферия на глава.
Както отбелязват обаче много от последователите ѝ, снимките са достойни не толкова за платформата на Instagram, където всъщност ги публикува, колкото за тази на OnlyFans.
“Бритни, винаги съм ти бил фен. Но не знам какво за бога става с теб? Имаш криза на средната възраст ли?”, пише в коментар един от феновете ѝ. 
Всъщност, голите публикации на известните изобщо не са ново явление. Но и сега, както и всеки друг път, все повече на повърхността излиза въпросът за връзката на тази притеснителна тенденция с психичното здраве и популярността.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Силвена Роу показа как смъква годинките, ко водещ на Гала й се присмя СНИМКА

Кулинарката Силвена Роу е истински маниак на тема подмладяване и здравосолвен начин на живот. Но ако си мислите, че само с целесъобразно хранене постига фигурата си, ще се излъжете. Оказва се, че атрактивната блондинка се подлага системно на процедури, за да поддържа не само снагата си по-слаба, но и за […]

Subscribe US Now