Зендая с нова провокативна визия

Дефилетата на Schiaparelli винаги успяват да генерират “скандални” визии или поне да предизвикат доста разговори. Миналата година това беше лъвската глава, с която се появи Кайли Дженър.
Тази година всички погледни са приковани върху Зендая, която пристигна доста ефектно за дефилето на марката в Париж. Тя носеше дълга черна рокля с вграден корсет и обемна пола, а по ръкавите имаше ефектни възли.
Най-много внимание обаче привлече новата прическа на актрисата от “Дюн” – супер право дълго каре с геометричен бретон. По стълбите към представянето на колекцията на Schiaparelli се изкачи и колегата на Зендая от “Еуфория” Хънтър Шейфър.
Актрисата, която последно гледахме в “Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии”, също беше облечена в творение на бранда в черно – рокля-корсет със супер изрязано деколте. Акцентът беше голямото златно колие-цвете.
Очакваме през 2025 г. да видим отново на екран Зендая и Хънтър Шейфър. От НВО Мах потвърдиха, че трети сезон на “Еуфория” ще бъде излъчен тогава, макар и без участието на Ангъс Клауд, който почина през лятото на 2023 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

София Вергара с истината за развода си

Измина повече от половин година от новината за раздялата и развода между София Вергара и Джо Манганиело. За тези месеци обаче двамата така и не обявиха официално причината за разпада на седемгодишния им брак. Имаше само твърдения на различни източници. Това обаче се промени, защото за първи път София Вергара в […]

Subscribe US Now