София Вергара с истината за развода си

Измина повече от половин година от новината за раздялата и развода между София Вергара и Джо Манганиело.
За тези месеци обаче двамата така и не обявиха официално причината за разпада на седемгодишния им брак. Имаше само твърдения на различни източници.
Това обаче се промени, защото за първи път София Вергара в интервю даде яснота какво се е случило между нея и Манганиело.
Пред El País актрисата казва, че двамата не са били на едно мнение относно това дали трябва да имат деца. “Бракът ми се разпадна, защото съпругът ми беше по-млад. Той искаше да има деца, а аз не исках да бъда възрастна майка.”
51-годишната София Вергара допълва, че не смята за честно спрямо бебето да има майка на нейната възраст. “Уважавам всеки, който го прави, но това вече не е за мен.”
Актрисата казва още, че синът ѝ Маноло, който има от връзката си с Джо Гонсалес, е на 32 години и е готова да бъде баба, а не отново майка.
София Вергара казва, че е почти е навлязла в менопауза и иска ако синът ѝ има деца, да се грижи за тях и да му помага по този начин, пише People. В момента 46-годишният Джо Манганиело излиза с 33-годишната Кейтлин О’Конър.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Всички погледи отново са върху Джей Ло

Всеки път когато се появи на публично място, Дженифър Лопес успява да предизвика редица коментари за външния си вид. Безспорно е, че певицата и актриса изглежда повече от добре за годините си, но и нейният стил сякаш става все по-впечатляващ. Затова и не е случайно, че тя присъства на всички големи […]

Subscribe US Now