Изненада! Християна Лоизу и Боби Star Reporters се разделиха! СНИМКИ

Боби Борисов, по-популярен като Боби Star Reporters и Християна Лоизу се разделиха много изненадващо, след като в последните години на няколко пъти намекваха, че мислят за сватба.

Ангелогласната певица, която преди шест години спечели музикалния формат “Х Фактор”, явно има различна визия за бъдещето си, което не включва звездния репортер. А за раздялата потвърди самата тя наскоро пред “Галерия”.
Оперираха гаджето на Християна Лоизу! Било неприятно и много болезнено СНИМКА

Каква е причината за раздялата при една от най-хармонично изглеждащите двойки, които бяха заедно три години, не става ясно, но е факт, че явно е достатъчно сериозна, щом вече почти от година не се следват в социалните мрежи, откъдето са свалили и всичките си общи снимки.
Боби Star Reporters: Хейтът е много популярен в социалните мрежи! ВИДЕО
Наскоро Христиана пусна секси снимки от Гърция, както и общи кадри със свои колеги от Музикалния театър. Боби пък, качва редовно общи снимки с героините от онлайн рубликата си.

“Видяхме се съвсем случайно в моята родина Кипър, колкото и странно да звучи. Там се срещнахме… и изведнъж любовта пламна“, разкри певицата, която заради него заряза живота си в родината и се установи за постоянно в София, където живееха под един покрив.
“Имаме общи идеи и интереси. Неговата работа е свързана до голяма степен с лайфстайла, популярните личности, аз също, като певица, имам своята публика, която ме подкрепя, и в този смисъл се допълваме”, бе казала преди време Християна. Кога и защо се е променило всичко това, вероятно в някакъв момент тя ще сподели./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Истории, звезди, тенденции

Вижте интересните истории на деня, новини за звездите, тенденции и идеи за свободното време. Източник: blitz.bg