Тъжното събитие, което Уилям и Кейт ще уважат

В края на миналата седмица принц Уилям и Кейт Мидълтън имаха първия си официален ангажимент за 2023 г. – посещение на няколко здравни институции в Ливърпул. Това беше и първата и публична поява след излизането на превърналата се в скандална автобиография на принц Хари.
Както можеше да се очаква, принцът и принцесата на Уелс запазиха мълчание на въпросите на журналисти относно съдържанието на Spare и се съсредоточиха върху задълженията си. Същото ще направят и тази седмица.
Според непотвърдена информация на гръцките медии, днес, 16 януари, Уилям и Кейт ще пристигнат в Атина, където ще присъстват на погребението на последният монарх на Гърция крал Константинос Втори. Той почина на 10 януари на 82 години, повече от половин век, след като беше отстранен от власт след военен преврат.
Заупокойната служба ще се извърши в катедралата на Атина, а самото погребение – в кралската гробница Татой край гръцката столица. Там се очаква да са още крал Фелипе и кралица Летисия от Испания (Константинос е брат на майката на Фелипе кралица София), датската кралица Маргрете, чиято сестра Ан-Мари е вдовицата на Константинос, белгийските крал и кралица, както и тези на Швеция, пишат Express.
Според медията освен Уилям и Кейт (Константинос е кръстник на принца на Уелс), в Атина за погребението са пристигнали принц Едуард и съпругата му Софи. Официална информация за участието на кралското семейство там обаче няма да получим, защото погребението на последния гръцки крал е частна, а не държавна церемония.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Погребението, което ще събере кралските фамилии на Европа

На 10 януари 2023 г. почина Константинос Втори – последният крал на Гърция, който беше свален от престола след военен преврат през 1967 г. Той беше на 82 години, а в последните месеци здравето му беше влошено, което му попречи дори да присъства на погребението на кралица Елизабет Втора в […]

Тъжното събитие, което Уилям и Кейт ще уважат

В края на миналата седмица принц Уилям и Кейт Мидълтън имаха първия си официален ангажимент за 2023 г – посещение на няколко здравни институции в Ливърпул. Това беше и първата и публична поява след излизането на превърналата се в скандална автобиография на принц Хари.
Както можеше да се очаква, принцът и принцесата на Уелс запазиха мълчание на въпросите на журналисти относно съдържанието на Spare и се съсредоточиха върху задълженията си. Същото ще направят и тази седмица.
Според непотвърдена информация на гръцките медии, днес, 16 януари, Уилям и Кейт ще пристигнат в Атина, където ще присъстват на погребението на последният монарх на Гърция крал Константин Втори. Той почина на 10 януари на 82 години, повече от половин век, след като беше отстранен от власт след военен преврат.
Заупокойната служба ще се извърши в катедралата на Атина, а самото погребение – в кралската гробница Татой край гръцката столица. Там се очаква да са още крал Фелипе и кралица Летисия от Испания (Константин е брат на майката на Фелипе кралица София), датската кралица Маргрете, чиято сестра Ан-Мари е вдовицата на Константин, белгийските крал и кралица, както и тези на Швеция, пишат Express.
Според медията освен Уилям и Кейт (Константин е кръстник на принца на Уелс), в Атина за погребението са пристигнали принц Едуард и съпругата му Софи. Официална информация за участието на кралското семейство там обаче няма да получим, защото погребението на последния гръцки крал частна, а не държавна церемония.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Още една любима двойка в "Един за друг" зарадва с бебе СНИМКИ

Новата година донесе много радост за още една двойка от риалити формата “Един за друг” – Теди и Гената, които спечелиха феновете в последния сезон на шоуто. Новината, че двамата се готвят за най-важната роля в живота си – да станат родители, дойде навръх рождения ден на Теди, която “небрежно” публикува […]