Матю Пери откровенно за първия си път

През последните няколко седмици се говори изключително много за Матю Пери и причината е книгата му Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, в която разкрива какви ли не истории от живота си.
Мемоарите на актьора от “Приятели” са вече на пазара с САЩ, но той не спира да споделя най-различни откъси с цел да привлече вниманието и интереса на всички. Дори започваме да се питаме дали не сме разбрали всичко най-интересно вече.
Според Yahoo Entertainment, в Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing Пери пише, че проблемите му с алкохола са започнали още от 14-годишна възраст. Точно по това време хормоните му са бушували, разбира се, но е изпитвал страх от това да бъде интимен с момиче.
Ето защо винаги е изпивал по няколко бири, които в крайна сметка са се отразявали зле на сексуалния му живот. Толкова зле, че актьорът пише в книгата си, че е мислел, че е импотентен и сексът просто не е за него, въпреки че толкова много го иска.
Е, всичко това се е променило, когато се е запознал с Триша Лей Фишър. Двамата стават гаджета, когато Матю Пери е на 18 години, но връзката им започва с лъжа. Защото той я е излъгал, че е девтствен, защото се пази за първата брачна нощ. Нещо, което не е било вярно, а просто се е страхувал.
Но един ден, докато двамата са били заедно в апартамента на Пери, той решава да ѝ сподели истината за девствеността си. Актьорът твърди, че тя го е успокоила, завела в спалнята и така той е загубил девствеността си.  

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Третият мъж на Мария й купи подарък за 500 бона, колежките й се пръскат от яд

Певицата Мария отдавна не е фактор на музикалната сцена, но пък продължава да напомня за себе си с различни фотосесии и парадиране на високия стандарт на живот, който си уреди след брака с последния си съпруг Мирослав.  Нейни колежки онемяха, след като видяха каква нова придобивка има Мара Отварачката, чиято […]