София Вергара разкри тайната за перфектната си фигура

Откъдето и да я погледнем, София Вергара изглежда перфектно. Стегнатата ѝ като пясъчен часовник фигура събира мъжките погледи, а жените само си мечтаят за такова тяло. А вече знаем и как го прави.
Колумбийската актриса тренира онлайн с личната си инструкторка Наталия Ботеро. Разбираме го от снимка на тренировката, която Вергара сподели заедно с думите “Неделно мъчение с тази кукла @natibotero7”.
Самата Наталия по-късно също сподели снимката. “Какво удоволствие и гордост е за мен да те тренирам! Да го направим @sofiavergara!”, пише ентусиазирано тя.
Наталия Ботеро е създател на програмата от онлайн курсове Booty Like An Apple. Но да бъде личен треньор не е единственото й занимание – тя е квалифициран функционален инструктор и специалист по постурално подравняване, пише Hello.

В сайта си тя описва себе си като “личен треньор, модел, майка и съпруга” и подчертава, че фитнесът не е само за тялото, но и за ума. “Научих, че за да живея здравословно, щастливо и пълноценно, не само да се грижа за тялото си, но и за ума и духа си”, казва Ботеро.
Подходът на Наталия очевидно печели София Вергара. В миналото актрисата изобщо не е имала мотивация да спортува в неделя. А вече го прави.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво крие роклята на Серина Уилямс

Със своите 23 титли от Големия шлем и безброй спечелени други турнири, Серина Уилямс си е осигурила място в историята на тениса като една от най-добрите, играли тази игра. Но колкото и да е велик даден спортист, идва момент да се оттегли. За 40-годишната Серина участието ѝ в US Open трябва да е […]

Subscribe US Now