И Камила стана Барби

Не е нужно да е Осми март, за да бъдат отпразнувани жените и техните постижения. Дни след празника съпругата на крал Чарлз Камила посрещна в Бъкингамския дворец гости на организацията Women of the World.
Към 75-годишната кралица се присъединиха кралицата на Белгия Матилде, херцогинята на Глостър, Мел Би от Spice Girls, актрисата Хелън Мирън, както и деца от WOW Girls Festival Bus – автобус, който обикаля училищата на Великобритания, за да промоутира половото равноправие.
Безспорно обаче най-атрактивната част от вечерта беше подаръкът, който Камила получи. Тя се сдоби със собствена кукла барби, която дори беше облечена в същите рокля Fiona Clare и палто Amanda Wakeley, носени от оригинала си.
“Много ви благодаря, наистина. Перфектна е. Свалили сте около 50 години от мен. Всички трябва да имаме своя барби”, коментира Камила и дори позира с куклата.
Съпругата на крал Чарлз не е първата кралска дама, сдобила се с легендарната кукла в нейния образ. Преди това и майка му – покойната Елизабет Втора, получи свое барби. Това стана през 2022 г. по случай 96-ия й рожден ден и Платинения й юбилей, припомнят People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Проектът на Финландия, който може да измести петрола

Съвсем скоро малка община във Финландия може да бъде дом на голяма батерия, при това доста необичайна – тя съхранява топлинна енергия в пясък. Създаделите ѝ се надяват, че тази “пясъчна батерия” може да увеличи съхранението на възобновяема енергия, за да отговори на нуждите от отопление през цялата година, и […]

Subscribe US Now