Извънземните визии на Бела и Джиджи Хадид

Че Бела и Джиджи Хадид са като хамелеони в стила си едва ли може много да се спори. Виждали сме сестрите да се преобразяват с какви ли тоалети, както за модния подиум, така и за червения килим или дори просто за небрежна градска разходка. Да признаем обаче, визията, с която двата модела се появиха най-наскоро едва ли можеше да е по-изненадваща. Направо е извънземна.
Бела и Джиджи отново събраха всички погледи на дефилето за есенната колекция на дизайнера Marc Jacobs.
Двете минаха по пътеката преобразени както никога досега. Прическите им бяха най-впечатляващи, защото изглеждаше сякаш са обръснали половината си коса.
За Бела е създаден ефектът на обръснати странични части на главата, като обаче не е оставена съвсем без коса, а всъщност е с дълга до бедрата черна коса със странен бретон.
Същата е прическата и на Джиджи. Моделът обикновено не изневерява на русата си коса, затова и когато се появява с черен цвят, става съвсем сигурно, че тя и сестра ѝ Бела не е трябвало да жертват собствените си буйни гриви.
Самата Бела споделя видео, което е част от поредицата ѝ кадри от дефилето, в Instgram, и издава тайната на прическите за дефилето.
С него тя разкрива дългият и труден процес, който е трябвало да направят професионалните фризьори, за да постигнат ефектната визия.
А крайният резултат ни изглежда напълно извънземен. Освен дръзките прически с обръснатата част от главата, Бела и Джиджи изненадват и с обезцветени вежди, сякаш са останали съвсем без такива.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво се случва с Алекс Раева? Певицата е неузнаваема след зверска диета СНИМКА

Певицата Алекс Раева влезе в топ форма за лятото, отстранявайки цели 12 кг. Тя е успяла да свали ненужните мазнини само за шест месеца, спазвайки специален кето режим, изготвен от известната ни диетоложка Даниела Ерменкова, пише „Галерия”. „Прави това, което правиш, защото вдъхновяваш, това е страхотно”, коментира 41-годишната изпълнителка, обръщайки се към специалистката по здравословно хранене.       […]